Moedige Gesprekken voor Medisch Professionals

Proeverij – IntervisiesessieWorkshop – Coaching – Driedaags Ontwikkelingsprogramma – In je eigen organisatie

Een reis waarin je jezelf zal gaan tegenkomen.
Als dat gebeurt, welk gesprek vindt dan plaats?

Het landschap om ons heen veranderde snel de afgelopen maanden. Ineens waren er steile wanden en onbekende paden die je als medicus wel moest nemen. Het innerlijke landschap verandert hierin mee, maar langzamer. Het tempo vertraagt inmiddels wat, het landschap wordt wat vlakker. Het kost tijd om alle indrukken te verwerken. Meer tijd dan dat we van het rooster krijgen. Meer tijd dan we onszelf gunnen. Misschien is dit het moment om zelf ook wat te vertragen en aandacht aan jezelf te geven.

Vanuit je grote gedrevenheid en betrokkenheid met je vak doe je onderhoud aan vakkennis en vaardigheden. Het is wat ons betreft ook van vitaal belang om persoonlijk vraagstukken over welzijn, samenwerking en jouw eigen ontwikkeling voldoende aandacht te geven.

Op de korte termijn zijn er vragen als: Hoe verhoud ik me tot deze werkelijkheid waarin we veel onzekerheden tegenkwamen? Hoe verwerk ik wat er gebeurd is, in alle snelheid en soms stress? Wat heeft de situatie van mij gevraagd en heb ik dat kunnen leveren? Wil ik dat nog leveren? Wat heeft het me opgeleverd? Wat heeft het me gekost? Hoe pak ik de draad weer op?

Op de lange termijn spelen andere vragen: Hoe zorg ik voor een goede balans tussen mijn werk en privé? Hoe geef ik effectief mijn behoefte en grenzen aan? Hoe werk ik optimaal samen met steeds weer andere mensen en teams? Wat betekent dit werk eigenlijk echt voor mij? Welke volgende stap wil ik nemen in mijn loopbaan? Dit zijn enkele voorbeelden van vragen die aandacht verdienen om richting te geven aan wie jij bent als medisch professional.

Wij bieden je de gelegenheid om die reis met aandacht, in een veilige omgeving en zorgvuldig begeleid, te maken. Zie het als een reis door jouw innerlijke landschap. Een reis waarin je jezelf zal gaan tegenkomen. Als dat gebeurt, welk gesprek vindt dan plaats?

Samen met een groep andere medisch professionals ga je op zoek naar jouw essentiële vragen, waardevolle inzichten en jouw moedige gesprekken. Om te komen tot de antwoorden die jij nu nodig hebt.

Hiervoor hebben wij de volgende gelegenheden beschikbaar:

Proeverij: een introductie van de verschillende moedige gesprekken
datum nog te plannen, van 16.00 – 18.00 uur. Voor meer informatie klik hier.
Bijdrage live € 42,50. (Maximaal 25 deelnemers)
Bijdrage € 12,50 on-line.

Intervisie sessies: leren van en met elkaar
Data te plannen in overleg van 13.30 tot 17.00 uur uur in Noordwijk. Voor meer informatie klik hier.

Coaching
Met gerichte aandacht ga je in minimaal 3 en maximaal 7 gesprekken in op jouw situatie. Gesprekstarief is € 175,- Bel eerst voor een kennismakingsgesprek.

Workshop 1 dag op 23 november 09.00 – 20.00 uur
Ontdek in een praktische en verdiepende dag wat jouw moedige gesprekken zijn en hoe je die kunt voeren. Deelname € 525,- Als je wilt aanmelden dan kan dat hier.
23 november 09.00 – 20.00 uur in Hilversum

Ontwikkelingsprogramma 2020 Driedaagse
Ontdek en versterk in een gevarieerd programma jouw mogelijkheden. Kijk hier voor een overzicht van het programma. De prijs voor deelname is € 1.495,- plus overnachtingskosten ex. btw. Als je wilt aanmelden dan kan dat hier.
21, 22 en 23 januari 2012.

In je eigen organisatie of team.
Als je meer moedige gesprekken mogelijk wil maken in je eigen organisatie of team dan kunnen wij je daar bij ondersteunen. We bespreken graag de behoefte, de noodzaak en de mogelijkheden. Bel ons op 0651444000.

Op weg naar een optimum tussen je professionaliteit, je samenwerking met anderen en je betrokkenheid bij je vak.