Proeverij

In een korte workshop maak je kennis met de context van waaruit wij werken. Je krijgt een aantal oefeningen om – voor je eigen vragen en casuïstiek – praktische handvatten te krijgen om daar een verandering in te brengen of een stap te maken. De proeverij is toegankelijk voor maximaal 30 personen. Het is een kort en waardevol evenement om meer zicht te krijgen op jouw ontwikkelingsstappen.

De data worden binnenkort bekend gemaakt.

De kosten zijn € 45,00 bij aanwezigheid en € 15,00 on-line.

Intervisie

Dit zijn bijeenkomsten van 4 uur waarin in toerbeurt één persoon een casus en een leervraag inbrengt. De anderen bevragen hem of haar, met de bedoeling om tot nieuwe inzichten te komen. De casuïstiek zal niet gaan over de vakinhoud of procedures. Het gaat bijvoorbeeld over je manier van samenwerken, je balans, de betekenis van je werk. Het kan zijn iets waar je in vastloopt, tegenop ziet of wilt onderzoeken wat er bij je speelt.

Je kunt eens per maand deelnemen aan een intervisie-sessie, geschikt voor kleine groepen (tot 6 personen). Meld je hier aan als je belangstelling hebt. De prijs voor één sessie is € 165,-. Eens per maand kun je deelnemen aan een intervisie-sessie, geschikt voor kleine groepen (tot 6 personen). Gedurende de 4 uur durende middagsessie brengt steeds iemand een casus en een leervraag in. De andere bevragen net zo lang tot de inbrenger tot nieuwe inzichten en actie komt.

De prijs voor één sessie is € 165,-. Om het leervermogen van de groep te bouwen en te benutten bieden we de intervisie aan in een set van 3 bijeenkomsten. De prijs is dan € 425,-.

Als je hieraan deel wilt nemen, neem dan via 0651444000 of via info@hartwerkengroep.nl contact met ons op.