Zicht op Jezelf via Elkaar

HartWerkPlaatsSamen

Maximaal 8 personen
op later te bepalen datum

van 09.00 tot 20.00 uur inclusief diner
deelname prijs € 295,- ex btw
de Moestuin van Jaglust in ’s Gravelande

DEELNAME-FORMULIER

Wil je een openhartige en eerlijke zoektocht aangaan met jouw onderzoeksvraag? Breng dan je vraag in. Wij zorgen ervoor dat iedereen van elkaar leert, met begeleiders en andere deelnemers als spiegels, inspiratiebronnen en klankborden. We verbinden de vragen van de deelnemers met elkaar, waardoor je van elkaar leert. In de groep zal je bevraagd worden door de begeleiders en de anderen, en je krijgt ook onze reacties en reflecties op jouw zoektocht. We bieden je hiermee de gelegenheid om jezelf van verschillende kanten te bekijken, duidelijke verlangens te ontdekken en je schilden te ontdekken en te laten vallen. Je bent van harte uitgenodigd.

Herken je de volgende vragen?

  • Hoe verhoog ik de betekenis en voldoening in mijn werk?
  • Heo realiseer en bewaak ik een beter balans tussen mijn werk en prive1?
  • Hoe ga ik om met conflicten en blijf ik trouw aan mijn principes?
  • Wat kan ik doen om effectiever samen te werken
  • Hoe vergroot ik mijn energie, plezier en zingeving in mijn werk?
  • Hoe ga ik om met ongewenst en grensoverschrijdend gedrag? Hoe respecteer ik de grenzen van anderen?
  • Hoe voer ik moedige gesprekken om trouw te blijven aan mijn manier van werken?
  • Ik voel me niet op mijn plek, hoe kan ik inzicht krijgen in hoe ik dat wel kan bereiken?

We werken met een combinatie van vragen stellen en reflecteren als ingrediënten voor een intensief en gezamenlijk leerproces. Het stellen van effectieve vragen is een kunst op zich. Daarnaast wordt uitgenodigd om aan te geven welke gedachten, gevoelens en fysieke ervaring opkomen. Natuurlijk is er onze begeleiding waar we de steeds de werkvorm aanpassen aan de werkvraag. Dit alles maakt deze sessie anders dan de gemiddelde intervisie-bijeenkomst. Het afrondende diner is interactief en dient als overgang naar jouw dagelijkse praktijk.

De deelnameprijs bedraagt € 295,-. De locatie is De Moestuin van Jaglust in ’s Graveland, vlakbij Hilversum. We beginnen om 09.00 uur en gaan door tot 17.30 uur. Na een korte pauze hebben we het diner tot 20.00 uur.

Als je op de genoemde datum niet beschikbaar bent maar wel wilt deelnemen, laat het ons dan weten. Als je dit programma in je eigen regio georganiseerd wilt zien, laat het ons ook weten!

Heb je interesse? Vul dan het DEELNAME-FORMULIER in. We nemen dan contact met je op om zorgvuldig af te stemmen hoe je kunt deelnemen. Als je vooraf vragen hebt, bel dan naar 0651444000 of e-mail naar info@hartwerkengroep.nl.

Hartelijke groeten,

Mascha Löschmann & Walter Berghoef

PS:

Voor de werkgever die gevraagd wordt hierin te investeren, hebben wij de volgende toelichting:

De HartWerkPlaats is een intensieve investering in de individuele ontwikkeling van uw collega. Mede bepaald door de vraagstukken die de deelnemer zelf inbrengt, gaat de aandacht naar onder andere:
Versterkte samenwerking: Uw collega krijgt inzicht in hoe ze in verbinding staan met anderen en wat het effect daarvan is in hun werkrelatie.
Verhoogd zelfvertrouwen: Uw collega bouwt aan hun zelfvertrouwen en zelfinzicht door in een veilige omgeving te experimenteren met verschillende aspecten van hun persoonlijkheid.
Leiderschapsontwikkeling: Uw collega krijgt de kans om hun initiatief en afstemmingskwaliteiten te verkennen en te verbeteren door samen met andere deelnemers te reflecteren op de werkvragen.
Doelgerichte loopbaanontwikkeling: Uw collega krijgt inzicht in hun ware vragen, professionele wensen en doelen, wat leidt tot een meer gerichte ontwikkeling binnen de organisatie.