De Begeleiders

Walter Berghoef (1964) ontwikkelde rond het fenomeen hartwerken een visie en aanpak. “Er is zoveel aandacht voor effectiviteit en efficiëntie. Voor mij is hartwerken aandacht vragen en houden voor onderliggende essenties, verwoord in vragen die iedereen stelt: In welke mate klopt dit; klikt het met de ander en past wat hier gebeurt in de buitenwereld?”

Tien jaar in marketing en communicatie functies, in vooral de ICT industrie, brachten hem in 1999 op het snijvlak van individuele ontwikkeling, onderlinge samenwerking en maatschappelijke bijdrage. Het gesprek – de conversatie – staat voor hem centraal. Mijn werk bestaat uit het mogelijk maken van moedige gesprekken. Dit zijn de gesprekken die nodig en lastig zijn. Dit zeg ik vanuit  mijn eigen leven en in al mijn rollen. Overal kom ik de noodzaak en kracht van moedige gesprekken tegen. De voldoening als het lukt en de schade als ik ze niet of te laat aanga. Ik begeleid sinds 1999 individuen in vraagstukken rond werk, teams in de samenwerking en organisaties in de cultuur. Kijk ook op deze site als je wilt. 

Klara Uleman

 

Chris Hazelebach

“In de werkvormen laat ik me inspireren door het werk van Fred Korthagen (mogelijk bekend in onderwijsland) en Wibe Veenbaas (Phoenix opleidingen Utrecht). Het verzorgen van deze workshops dit thema is voor mij een wederzijds leerproces, omdat elk persoon iets unieks laat zien in wat die doet, voelt of denkt.”

Chris Hazelebach (1955) is oorspronkelijk gymleraar basisonderwijs, nu opleidingsdocent Calo, methodeschrijver en benieuwd naar hoe bewegen de ander kan helpen tot zelfinzicht.

Mascha Löschmann

Tina van Hemel – Rintjap

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo