HartWerkPlaats

Net een stapje verder

Zit je ineens met vragen over een situatie rond je werk waar je zelf nog niet uitkomt?  Over je loopbaan, je samenwerking, je werkvoldoening, je balans tussen werk-privé of het omgaan met optredende veranderingen van buitenaf? Een gesprek met een vakkundig, onbevangen en betrokken persoon zal je verder helpen.

We laten je wijzer uit de gesprekken komen en praktische stappen zetten. We stellen je vragen, luisteren naar wat je wel en niet zegt. Je krijgt feedback, oefeningen, tips en adviezen. Hierbij zijn we er altijd op gericht om jou stil te laten staan, te laten ontdekken waar jouw mogelijkheden en angsten zitten, hoe jouw eigen stem klinkt, en hoe jij jouw souplesse meer tot uiting kunt laten omen. 

Het kernonderzoek is:  Wat zijn de moedige gesprekken, die jij met jezelf aan wilt gaan en met anderen? Wat zouden ide opleveren? Welke angst weerhoudt je? Welke verlangen zit daar eigenlijk onder?

Laten we samen kijken wat we voor je kunnen betekenen. Meld je aan voor een introductiegesprek via dit formulier, zodat een van ons contact met je op kan nemen. We gaan er hierbij vanuit dat we je met een paar gesprekken al verder op weg kunnen helpen.

We beseffen dat veel werkgevers hier nu niet in investeren. Wij verlagen de financiële drempel en vragen een tarief van € 85,- per gesprek. Als je wel een eigen budget hebt of een organisatie die hier wel in investeert, dan hanteren we onze reguliere tarieven.

Wij begeleiden mensen in alle fasen en omstandigheden. Ook in deze tijd – van onzekerheid, verwarring, veranderende omstandigheden, en nieuwe kansen – zijn wij van harte beschikbaar. Je bent welkom in de HartWerkPlaats. Heb je nog vragen, stuur dan een bericht naar info@hartwerkengroep.nl.

 

Deelnemende personen zijn:
Walter Berghoef 
Gerald van Rijsewijk
Klara Uleman

de HartWerkPlaats, net een stapje verder!