de hartwerkplaats

Zit je of loop je rond met een vraag over een situatie rond je werk waar je zelf niet uitkomt? Gaat dit over je loopbaan, je samenwerking, je werkvoldoening, je balans tussen werk-privé of het omgaan met een optredende veranderingen van buitenaf?  Wellicht kan een gesprek met een vakkundig, onbevangen en betrokken persoon je verder helpen.

Als een coach te duur is of omdat je werkgever het niet betaalt en een therapeut een brug te ver voor je is, kom dan eens naar de HartWerkPlaats. Vraag één of een paar gesprekken aan. We stellen je vragen, geve feedback, advies of tips. Hierbij zijn we altijd gericht op een uiteindelijke praktische vervolgactie.

Je bent welkom op een van de HartWerkPlaatsen in het land of eventueel telefonisch. Dit kost per gesprek van een uur € 54, -. Dit doen we vooral omdat niet iedereen de luxe heeft van een werkgever die hiervoor betaalt. We weten dat we je toch dat een paar gesprekken je al op weg kan helpen.

Laten we samen kijken wat we voor je kunnen betekenen. Meld je aan voor een gesprek via dit formulier. Op basis hiervan neemt een van ons contact met je op.

Heb je hierover nog vragen, stuur dan een e-mail.

de hartwerkplaats, nét een stapje verder

Deelnemende personen zijn Walter Berghoef en Gerald van Rijsewijk.