de hartwerkplaats

Zit je of loop je rond met een vraag over een situatie rond je werk waar je zelf niet uitkomt? Gaat het over je loopbaan, je samenwerking, je werkvoldoening, je balans tussen werk-privé? Zou een gesprek met een onbevangen en betrokken persoon je verder kunnen helpen?

Als een coach te duur en een therapeut een brug te ver voor je is, kom dan eens naar de HartWerkPlaats. Hier kun je een gesprek aanvragen met coaches die je net een stapje verder willen helpen. Door je vragen te stellen, feedback te geven, of een advies en tips te geven. We zijn altijd gericht op een uiteindelijke vervolgactie.

Je bent welkom op een van de HartWerkPlaatsen in het land of eventueel telefonisch. We brengen per gesprek van een uur € 53, – in rekening. Dit doen we vooral voor mensen die niet de luxe hebben van een werkgever die hiervoor betaalt. Ook omdat het voeren van een  gesprek je al op weg kan helpen.

Laten we samen kijken wat we voor je kunnen betekenen. Meld je aan voor een gesprek via dit formulier. Op basis hiervan neemt een van ons contact met je op.  Je kunt maximaal 3 keer per jaar hiervan gebruik maken.

Heb je nog vragen hierover, stuur dan een e-mail.

 

de hartwerkplaats, nét een stapje verder