de hartwerkplaats

tijd voor vertraging en verdieping

Zit je of loop je rond met een vraag over een situatie rond je werk waar je zelf nog niet uitkomt? Gaat dit over je loopbaan, je samenwerking, je werkvoldoening, je balans tussen werk-privé of het omgaan met een optredende veranderingen van buitenaf? Wellicht kan een gesprek met een vakkundig, onbevangen en betrokken persoon je verder helpen.

Als een coach te duur is en je werkgever dit niet betaalt, of omdat een therapeut een brug te ver voor je is, kom dan eens naar de HartWerkPlaats. We zullen je vragen stellen, feedback geven, advies of tips geven en oefeningen laten doen. Hierbij zijn we altijd gericht op een uiteindelijke praktische vervolgactie. Zoals wij gewend zijn te doen.

Laten we samen kijken wat we voor je kunnen betekenen. Meld je aan voor een introductiegesprek via dit formulier zodat een van ons contact met je op kan nemen.

Omdat niet iedereen de luxe heeft van een werkgever die hiervoor betaalt, hanteren we een tarief van € 55,- per uur. We gaan ervan uit dat we je toch met een paar gesprekken al verder op weg kunnen helpen.

Je bent van harte welkom.

Heb je hierover nog vragen, stuur dan een e-mail.

Deelnemende personen zijn Walter Berghoef en Gerald van Rijsewijk.

de hartwerkplaats, nét een stapje verder