Je Eigen Stem

In comfort geniet je, in discomfort leer je. Durf, beleef en ervaar jouw unieke impact. Dit is een workshop waar velen vooraf veel weerstand op hebben. En toch zijn de meest gehoorde reacties samen te vatten in: enorm leerzaam – geeft een overwinningsgevoel –  onverwacht indrukwekkend. 

JE EIGEN STEM

zing, vertel, ontdek

Zingen ja. Een lied zingen dat op de een of andere manier iets in je raakt of waar je iets mee wilt vertellen. In de veiligheid van de workshop stap je in een verdiepende ervaring die iedereen steeds weer verrast.

Een niet eerder of lang geleden gevoelde ik krijgt weer stem. Je gevoel gaat spreken, of je het wilt of niet. Je spreekt mensen aan via een discipline die ontwapent. Die jou laat zien en horen in onbevangenheid en ongekunstelde communicatie. Uniek, serieus en speels. Geniet van de feedback!

Gedurende deze dag ervaar je het voor jou betekent om jezelf te presenteren voor een groep. Het gaat vandaag niet of je die geweldige zangstem hebt of vals zingt. Het gaat om wat jij wilt vertellen en wie daar staat te zingen.

Na een aantal opwarmoefeningen ga je op een bepaald moment een lied zingen dat je vooraf hebt ingeleverd. Via een aantal toegesneden oefeningen verdiep je dit verder. Door de feedback van de begeleiders en de andere deelnemers krijg je veel inzicht in wat je zingt en vooral …waar het vandaan komt. Jouw eigen stem.

klink hier voor data en de mogelijkheid tot inschrijving.

In deze workshop werk ik samen met Klara Uleman.

 

 

De begeleiding is in handen van Klara Uleman in samenwerking met Walter Berghoef.