Je Eigen Stem

zing, vertel, ontdek; met Klara Uleman

Een intense leerervaring om meer van jezelf te ontdekken, onder leiding van Klara Uleman, operazangeres/jung therapeute/ coach. Je zingt een door jouw uitgekozen nummer en krijgt feedback op jouw verhaal en je boodschap (niet op je zingen!). Direct inschrijven? Klik hier.

Zingen ja. Je gaat een lied zingen dat op de een of andere manier iets in je raakt of waar je iets mee wilt vertellen. Het gaat vandaag niet of je die geweldige zangstem hebt of vals zingt. Het gaat om wat jij wilt vertellen en wie daar staat te zingen. Een niet eerder of lang geleden gevoelde “ik” krijgt weer stem. 

Na een aantal opwarm-oefeningen ga je op een bepaald moment een lied zingen dat je vooraf hebt ingeleverd. Via een aantal toegesneden oefeningen verdiep je dit verder. Door de feedback van de begeleiders en de andere deelnemers krijg je veel inzicht in wat je zingt en vooral …waar het vandaan komt. Jouw eigen stem. 

De begeleiding is in handen van Klara Uleman (operazangeres/jung therapeute/ coach) in samenwerking met Walter Berghoef. 

Direct inschrijven? Klik hier.