Zicht op Jezelf via Elkaar

HartWerkPlaatsSamen

Maximaal 8 personen
op 6 december 2023

van 09.00 tot 20.00 uur inclusief diner
deelname prijs € 245,- ex btw
de Moestuin van Jaglust in ’s Gravelande

DEELNAME-FORMULIER

Op deze dag ga je met jouw onderzoeksvraag, een open en eerlijke eigen zoektocht aan. Je wordt door de anderen niet alleen bevraagd, ook krijg je hun reflectie en reactie op jouw zoektocht. We zorgen dat iedereen van elkaars vraag en proces leert. Met de begeleiders en met andere deelnemers als spiegel, inspiratiebron en klankbord. We bieden je de gelegenheid om je schilden te ontdekken en te laten vallen en jezelf van verschillende kanten te zien.

Tijdens de bijeenkomst brengt ieder een onderzoeksvraag in over iets van belang waar je zicht op wilt krijgen. Herken je de volgende vragen?

  • Ik heb al veel, maar het geeft me geen echte voldoening. Wat zie ik over het hoofd?
  • Hoe realiseer ik een betere balans tussen mijn werk en privé?
  • Hoe ga ik om met een conflict op het werk, en blijf ik wel trouw aan mijn principes?
  • Wat is mijn optimale manier van samenwerking en hoe geef ik dit uiting?
  • Hoe krijg ik meer energie/ plezier/ zingeving in mijn werk?
  • Hoe ga ik om met ongewenst en grensoverschrijdend gedrag? Hoe ga ik om met de grenzen van een ander?
  • Hoe voer ik de moedige gesprekken, om meer trouw te zijn aan mijn manier van werken?
  • Ik ervaar niet dat ik op mijn plek zit, hoe krijg ik hier zicht op hoe ik dat wel kan realiseren?

We werken met een combinatie van bevragen en reflecteren. Effectieve vragen stellen is een kunst op zich. Voor de reflectie worden jijzelf en de anderen gevraagd in te brengen wat ze in het proces ervaren. We richten ons hier op je gedachten, gevoelens en fysieke ervaringen die ter plekke opkomen. Door onze intensieve begeleiding, met oefeningen en werkvormen die we steeds aan de situatie aanpassen, leidt dit vaak tot verrassende inzichten voor de bevraagde en de rest van de groep, allemaal tegelijkertijd. De diepgang waarmee we dit doen en de verbinding met reacties die op dat moment opkomen maken deze sessies anders dan de gemiddelde intervisie. Het diner is interactief en dient ter transitie naar jouw praktische realiteit van alledag.

De deelnameprijs bedraagt nu € 245,- . We bieden dit programma voor het eerst in deze samenstelling aan, vandaar voor deze keer dus nog niet de prijs van € 295,-. De locatie is De Moestuin van Jaglust in ’s Gravelande, vlakbij Hilversum. We starten om 09.00 uur om tot 17.30 uur aan de slag te zijn. Na een korte wissel hebben we een diner tot 20.00 uur dat onderdeel is van het programma.

Als je op de genoemde datum niet beschikbaar bent, maar wel wilt deelnemen, laat het ons dan weten. Ook als je dit in je eigen regio georganiseerd wilt zien!

Heb je interesse? Vul dan het DEELNAME-FORMULIER in. Daarna zullen wij contact opnemen om zorgvuldig af te stemmen of en hoe je wilt deelnemen. Als je vooraf vragen hebt, bel dan naar 0651444000 of e-mail naar info@hartwerkengroep.nl.

Hartelijke groet,

Mascha Löschmann & Walter Berghoef

PS:

Voor de werkgever die gevraagd wordt hierin te investeren, hebben wij de volgende toelichting:

De HartWerkPlaats is een intensieve investering in de individuele ontwikkeling van uw collega. Mede bepaald door de vraagstukken die de deelnemer zelf inbrengt, gaat de aandacht naar onder andere:
Versterkte samenwerking: Uw collega krijgt inzicht in hoe ze in verbinding staan met anderen en wat het effect daarvan is in hun werkrelatie.
Verhoogd zelfvertrouwen: Uw collega bouwt aan hun zelfvertrouwen en zelfinzicht door in een veilige omgeving te experimenteren met verschillende aspecten van hun persoonlijkheid.
Leiderschapsontwikkeling: Uw collega krijgt de kans om hun initiatief en afstemmingskwaliteiten te verkennen en te verbeteren door samen met andere deelnemers te reflecteren op de werkvragen.
Doelgerichte loopbaanontwikkeling: Uw collega krijgt inzicht in hun ware vragen, professionele wensen en doelen, wat leidt tot een meer gerichte ontwikkeling binnen de organisatie.