HartSlagen

De HartSlagen zijn onze workshops, programma’s en evenementen:

Gepland in 2021:

MOEDIGE GESPREKKEN VOOR MEDISCH PROFESSIONALS  

introductie op 5 juni om 16.00 uur

3 daagse programma op 25, 26 en 27 september
Onderzoek in een vertrouwde omgeving met vakgenoten over hoe je in jouw intensieve werkomgeving omgaat met jouw professionaliteit, je betrokkenheid en je zoektocht naar balans.

klik hier voor het volledige overzicht.

MOEDIGE GESPREKKEN op de WERKVLOER de workshop
op aanvraag, Haarlem  09.00 – 17.30, € 225,-

Wat zijn de gesprekken die je niet (meer) voert? Met je collega, je klant of ….jezelf? Je weet dat je iets te zeggen hebt, maar je zwijgt, je houdt in of je stelt uit. Je ziet er tegenop om “het” te zeggen?  Lees hier meer.         Direct inschrijven?


de workshop PRESENTEREN met IMPACT, VANUIT JE UITNODIGENDE KRACHT
op aanvraag, Haarlem  09.00 – 17.30, € 225,-

Naast de inhoud en de vorm van je presentatie is er vooral JIJ die van invloed bent op de impact. Voor iedereen die regelmatig voor een groep staat, wil staan en dat met meer gemak wil doen. Je neemt zelf een eigen presnetatie mee als je wilt. Lees hier meer.                                             Direct inschrijven?


de workshop JE EIGEN STEM
op aanvraag, Haarlem 09.00 – 17.30, € 225,-

Een intense leerervaring om meer van jezelf te ontdekken, onder leiding van Klara Uleman, operazangeres/jung therapeute/ coach. Je zingt een door jouw uitgekozen nummer en krijgt feedback op jouw verhaal en je boodschap (niet op je zingen!) Lees hier meer. Direct inschrijven?


de workshop JOUW UITNODIGENDE KRACHT
datum op aanvraag op te bepalen locatie € 225,-

Op basis waarvan zeggen anderen JA tegen jou? Dat is niet alleen je kennis en ervaring. Het is wie jij bent. Door een unieke vorm van feedback krijg je hier inzicht is. Je hoort wat er aanzelfsprekend aan jou is en wat jouw uitnodigende kracht is.  Meer weten? Belangstelling? Stuur dan een bericht.


Nog te plannen en op aanvraag:

  • De bijeenkomst HARTWERKEN, HET MOEDIGE GESPREK WAARD  is een toelichting op het gedachtengoed over wat dit vraagt van directies, leidinggevenden en alle werknemers om de beweging van binnenuit mogelijk te maken. De deelnameprijs is zelf te bepalen.
  • De leergang WERKEN VANUIT EIGENHEID is een serie van zes dagen voor als je in een transitie-fase zit of daar juist in wilt stappen. Simpelweg omdat er altijd meer potentieel in je zit dan dat er nu uitkomt. Hoe neem je die volgende stap? Praktisch, gevarieerd en verdiepend. pdf.
  • De workshopserie EIGENTIJDS ONDERNEMEN is een serie van 6 workshops voor ondernemers. “Dit is een inspirerende, indringende en verfrissende workshopserie, die je bewust maakt van het belang om – juist in deze tijd – stil te staan bij de richting en koers van je bedrijf en je ondernemingsplan ‘persoonlijker’ maakt. Met een grote diversiteit in de groep had toch iedereen een positief en bijzonder gevoel over de aanpak en effecten voor de eigen werkwijze.”
  • Het interne programma: SAMENWERKEN ALS PROFESSIONALS. Een driedaags programma met aandacht voor de gezamenlijke koers, de optimale samenwerking en de individuele voldoening. Hoe werk je samen, gebruikmakend van de groots mogelijke diversiteit en hoe laat jij je leiden?
  • De eendaagse: HARTLEERS. Hoe leer jij eigenlijk? Hoe ga je om met succes en falen? Hoe durf je te spelen, te lukken en te mislukken? Voor jezelf en ten overstaan van anderen? Een zeer beweeglijke workshop, in samenwerking met Chris Hazelebach over de frustratie en het genot van leren. Voor trainers. coaches en andere  begeleiders van ontwikkelingstrajecten.