hartslagen

HARTSLAGEN

De hartslagen zijn modules en workshops waaraan je deel kunt nemen of die je kunt inpassen in je eigen programma’s. Sommigen zijn beschikbaar als open inschrijving programma, kijk hiervoor op de kalender voor data.

Werken vanuit Eigenheid (leergang serie van zes dagen)
Voor mensen die al in een transitie-fase zitten of er juist in willen stappen. Praktisch, gevarieerd en verdiepend. pdf.

Eigentijds Ondernemen. Een serie van 6 workshops verzorgd voor ondernemers van VNO-NCW. “De HartSlagen zijn een inspirerende, indringende en verfrissende workshopserie, die je bewust maakt van het belang om – juist in deze tijd – stil te staan bij de richting en koers van je bedrijf en je ondernemingsplan ‘persoonlijker’ maakt. Met een grote diversiteit in de groep had toch iedereen een positief en bijzonder gevoel over de aanpak en effecten voor de eigen werkwijze.” (Op aanvraag.)

Moedige Gesprekken voor Medische Professionals i.s.m.  LUMC.
3 bijeenkomsten in een vertrouwde omgeving over wie jij bent. pdf

Essentie-Feedback
Naast meer gemak in het presenteren voor een groep krijg je deze dag een unieke vorm van feedback die je helpt om je te herinneren aan wat er al zo vanzelfsprekend aan jou is? Meer weten?

Moedige Gesprekken
Hoe voer je het gesprek van jouw waarheid, met behoud van relatie? De workshop om vaker de grenzen te verleggen, aan te geven of  je visie te uiten. Durf je het gesprek aan te gaan met mensen in je privé, op je werk en … met jezelf? Meer weten?

Samenwerken als Professionals
Een driedaags programma met aandacht voor gezamenlijke koers, optimale samenwerking en individuele voldoening. Op aanvraag.